De Koning in ons, mannen.

De wijsheid in het boek Koning, Krijger, Magiër en Minnaar, heeft mij gegrepen.

De ervaringen uit mijn leven, gecombineerd met de wijsheden uit dit boek, vervlechten zich met elkaar. En geven inzicht en verdieping in de stappen die ik in het verleden heb gezet (of nagelaten heb te zetten). Waar ik de verbinding met mijn Koningsenergie heb gemist.
Het geeft me ook inzicht (en rust) om te voelen en ervaren waar ik nú sta. Én het geeft me een duidelijker perspectief voor de toekomst. Zicht op welke stappen ík nog mag nemen, zonder te veroordelen waar ik nu sta.

Het verleden, het heden of de toekomst… Alle drie geven inzicht en perspectief. En het handelen, de actie, en ook het voelen, kan alleen vanuit het hier nu nu plaatsvinden.. Het moment dat ik deze letters intyp….

De Koningsenergie zit in ieder man, ook in jou! En de goede, ordenende en levenbrengende Koning is tegelijkertijd een goede Krijger, een positieve Magiër en een gedreven Minnaar!

T(j)wan
Velp, 25 augustus 2019

Hello world!

 

Adonis en Aphrodite, twee personen uit de Griekse mythologie. En tegelijkertijd o zo actueel! Adonis en Aphrodite staan symbool voor de man en vrouw vandaag de dag, die verlangen naar een liefdevolle relatie, maar die daar nog niet altijd toe in staat zijn… Datgene wat ik ook in mijn leven heb ervaren, en waar ik lering uit heb getrokken.

En met dank aan alle vrouwen met wie ik kortere of langere tijd het relatiepad samen heb bewandeld! Het op weg zijn, met alle hoogtepunten (maar ook met dalen) , is al een belevenis op zich!

Op een gegeven moment zal ik evenementen en workshops toevoegen… Op basis van de inzichten van dat moment…

T(j)wan

Velp, 16 januari 2018