Workshop 4-4: De Koning

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 11/12/2019
7:30 pm - 10:00 pm

Categories No Categories


Beste man,

Dapper dat je overweegt om jezelf verder te ontwikkelen in je manzijn!

Uit eigen ervaring heb ik ervaren dat daardoor jouw verstandhouding en relaties met vrouwen sterk kan verbeteren. En met name met je “significant other”, of je die nu al hebt, of dat je daarnaar verlangt. Maar ik weet ook dat je in dat ontwikkelpad ook jouw persoonlijke gevoelige pijnpunten zult tegenkomen. Pijnpunten die je tot nu toe misschien liever uit de weg bent gegaan.

En tegelijkertijd is het ook heel fijn om in de besloten en vertrouwde kring van mannen, die ieder op hun eigen manier óók door die pijn willen gaan, je te kunnen uiten en gewoon jezelf te mogen zijn. Gesteund door de groep, zonder oordeel.
Omdat ik weet dat juíst achter die pijn je mooiste kwaliteiten verscholen liggen. Kwaliteiten waar vrouwen je voor zullen bewonderen!

Dat pad kan jij nu starten door deel te nemen aan de najaarscyclus van vier bijeenkomsten die ik de komende periode op woensdagavonden in Arnhem organiseer.

We starten onze gezamenlijke ontdekkingstocht dit najaar met de vier krachtige voorbeelden (Archetypen) die we mannen, allemaal wel érgens in ons hebben. Voorbeelden die ons richting én energie geven.
(Deze avonden zijn: woensdagavonden: 30-10, 13-11, 27-11 en 11-12).

Je kunt je per blok van 4 bijeenkomsten inschrijven.

Bedrag: Reguliere prijs: 135 € (incl. BTW) per blok van vier bijeenkomsten.
Omdat ik deze cyclus voor mannen voor het eerst geef, bied ik deze cyclus van 4 workshops aan voor 115 € (incl. BTW, vooraf te voldoen).
Minimum aantal deelnemers: 6
En als je sneller boekt, bied ik ook een vroegboekkorting aan. Het bedrag wat dan voldaan dient te worden:

Dag van betaling (in oktober)
25
26
27
28
29
Over te maken bedrag (voor een serie van 4 bijeenkomsten, in Euro’s, inclusief BTW):
105
107
109
111
113

Als workshopgevers zitten we vaak te worstelen met de tijdige aanmelding van deelnemers. De workshopruimtes moeten vaak vooraf bevestigd worden en bij annulering worden er kosten in rekening gebracht. Vandaar dat ik een glijdende schaal introduceer: weet je nu al zeker dat je mee wilt doen, dan kan je een financieel voordeel behalen door je zo snel mogelijk in te schrijven. Weet je het nog niet zeker, dan mag je je ook later aanmelden (tot het maximum aantal deelnemers is bereikt), maar voor die flexibiliteit betaal je dan iets meer.

 

Wil je je inschrijven? Een mail naar welkom@adonis-and-aphrodite.com met je naam is voldoende. En het bedrag kan je (volgens bovenstaande staffel) overmaken naar de Triodosbank: NL76TRIO 0390 5388 09 (tnv MC BV, o.v.v. van najaarscyclus 2019 KKMM). Na je overmaking is je aanmelding definitief.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Woensdag avond Kenmerken:
30-10 De Krijger Resoluut, energiek en gecommiteerd.

(Onder ander gaan we de Haka beoefenen)

 

Soms hebben we “teveel” Krijger in ons (de sadist), en soms mogen we ons als Krijger verder ontwikkelen (dan zitten we meer bij de masochistische kant).

13-11 De Magiër

 

De wetende en de meester van de technologie. Een rituele oudere ingewijde die ook anderen inwijdt.

 

Soms hebben we “teveel” Magiër in ons (de manipulator), en soms mogen we ons als Magiër verder ontwikkelen (dan zijn we naïef).

27-11 De Minnaar

 

Sensueel, verbonden met het grotere geheel.

 

Soms zijn we “teveel” Minnaar (de verslaafde minnaar), en soms mogen we ons als Minnaar nog verder ontwikkelen (de “impotente” minnaar).

11-12 De Koning

 

Brengt orde en zorgt voor groei.

 

Soms zijn we “teveel” Koning (de tiran), en soms mogen we ons als Koning nog verder ontwikkelen (de zwakkeling).

Bij alle vier de archetypen gaan we met liefde kijken waarin we doorschieten of waar we ons juist verder in mogen ontwikkelen. Het is niet de vraag óf we doorgeschoten zijn, of ons verder mogen ontwikkelen, het is de vraag op welke wijze zich dat bij ons uit! Daar zit de sleutel om meer in balans te komen!

 

 

 

Per avond zal de structuur als volgt zijn:

Voorbereiding:

Uiterlijk een week voorafgaande aan de workshop ontvangen de deelnemers:

  1. Een reader (selectie van hoofdstukken uit boeken, gericht op het onderwerp van de eerstvolgende workshop).
  2. Indien van toepassing: een vragenlijst ter voorbereiding van de workshop.

 

Avond zelf:

19.30 uur: Inloop (met thee/koffie)
19.45 uur: Aanvang workshop (meditatie en korte deelronde)
Kernblok deel I (per avond verschillend)
(plm) 20.30 uur: Pauze
Kernblok deel II (per avond verschillend)
21.50 uur: Afsluitende deelronde
22.00 uur: Afsluiting

 

De locatie: Het lijkt mij mooi om de Haka verder met de groep te oefenen. Is héél aards en past mooi bij de Krijger, en eigenlijk bij de mannelijke energie die we in onszelf ook willen aanboren. Dat kan echter niet bij mij thuis. Vandaar dat we naar de oorspronkelijke locatie terugkeren: Praktijk Andrijn, Overmaat 45 G in Arnhem Zuid.

Daar hebben we sowieso wat meer “beweegruimte”. Is ook bereikbaar met OV, maar ik kan me ook voorstellen dat we voor die deelnemers die met de trein komen, iets regelen met ophalen vanaf CS Arnhem. Heb je daar behoefte aan, geef dat dan aan bij je aanmelding.

 

Ik hoop je 11  december te mogen verwelkomen!

Leave a comment

Your email address will not be published.